Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető panel, USB töltő Zöld LED

Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető panel, USB töltő Zöld LED
5 490 Ft
Nincs raktáron

 

 • Az feszültségmérő bármilyen gépjárműben, autóban, vagy akár kamionba is tökéletesen beépíthető, a műszerfalba beépíthető a voltmérő. A voltmérő 2 különálló egységet tartalmaz, mely, egy panelba kerültek beépítésre, így az autós feszültségmérő, könnyedén beépíthető az adott gépjármű műszerfalára. A panel mérete 150x42mm,

  Első főbb egysége a feszültségmérő, kialakításának köszönhetően, vízálló, de beszereléskor gondoskodni, kell az autós voltmérő furatának megfelelő szigetelésére. (az autós feszültségmérő beszerelését mindég szakember végezze el!) A feszültségmérő real-time, azaz azonnal jelzi az aktuális akkumulátor töltöttséget, vagy járó motornál, a generátor által végzett töltöttséget.

  Az aktuális töltöttség kijelzése a 36mm átmérőjű panelen látható, amibe a beépített aktuális színű 3 digites LED található.  Az autós feszültségmérő mérési tartománya ~6V és maximum 30V között van. Az 6V minimális feszültség szükséges ahhoz, hogy elegendő áramellátást kapjon a LED panel az üzemeltetéshez. Ezen akkumulátor feszültség alatt nem üzemel az autós voltmérő panel. A maximális 30V-os feszültség túllépése esetén pedig már meghibásodhat az eszköz!

  A második főbb egysége pedig a dupla USB töltő. A külső gumi borításának köszönhetően szintén vízálló kivitelű, így akár hajóba, vagy motorra is könnyedén beszerelhető, de szintén nagy körültekintést, és szakembert igénnyel a munka elvégzése. A dupla USB töltő hasonlóan az autós feszültségmérő egységez, ugyanolyan LED szín megvilágítással rendelkezik, így összhangba van a két egység. Mindkettő USB töltő port, 5V kimeneti feszültséget és 1 valamint 2.1A-t tud biztosítani az aktuális töltendő eszközhöz. Ebből kifolyólag szinte az összes okostelefon, tablet, vagy hagyományos GPS navigáció tölthető az USB portokról.

  Az autós feszültségmérő, voltmérő szett tartalma, a voltmérő panel, 2db egységgel és 2-2db sarú a kábelnek, 4db csavar.

   


  Jellemzők:

  12V és 24V üzem
  Bemeneti feszültség 6-30 V

  méret: 150x42 mm
  Zöld LED-es világítás
  Akkumulátor feszültség visszajelzés
  Dupla USB töltés

  (29mm-es lyukba szerelhető)

 • Cikkszám
  AT-FSZ-DL-USB-VT-ZL
Webáruház készítés