Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


Taktikai weaver céltávcső 4-16x40 Airsoft és légpuska céltávcső

Taktikai weaver céltávcső 4-16x40 Airsoft és légpuska céltávcső
 • Taktikai weaver céltávcső 4-16x40 Airsoft és légpuska céltávcső
 • Taktikai weaver céltávcső 4-16x40 Airsoft és légpuska céltávcső
 • Taktikai weaver céltávcső 4-16x40 Airsoft és légpuska céltávcső
19 990 Ft
 • Airsoft játék puskára, vagy légpuskára szerelhető céltávcső. A céltávcső állítható zoom-os kialakítású, azaz 4x és 16x zoom között állítható.

  A front lencse átmérője 40 mm. Minél nagyobb az airsoft, légpuska céltávcső front lencséjének a mérete, annál több fényt tud beereszteni, így szebb képet adva a céltávcső. Másik nagy előnye, hogy a front lencse minél nagyobb annál nagyobb a látószöge, így például airsoft játék közben, sokkal könnyebben észrevesszük a célpontunk mozgását a céltávcső lencséjén keresztül.

  A céltávcső szálkereszt megvilágítása piros és zöld színben állítható, valamint fényerőségük 5 fokozatban annak erőssége, azaz fényereje is változtatható a céltávcsőben.

  A szálkereszt állítása a céltávcsőn, klikk kialakítású, így erősebb rázkódás esetén se állítódik el a szálkereszt. Külső tekerős változat, azaz célzás közben is könnyedén beállítható a szálkereszt pozíciója a céltávcső használata különösebb mozgatása nélkül. A klikk állíthatóságnak köszönhetően airsoft játékok alkalmával nagyon hasznos tulajdonság lehet, valamint erősebb típusú légpuskásnál se merül fel annak veszélye, hogy elállítódik a szálkereszt.

  A céltávcső szereléke szabvány méretű, 20mm-es, így Airsoft játék puskára, is könnyedén rögzíthető. (plusz átalakítóval, könnyedén 11mm-esre alakítható)

  A lencse élesség állítás a céltávcső elején kapott helyett, így az eltérő emberi szem erősséget korrigálni tudjuk (ha homályos a lencse tudunk élesíteni rajta).

  A taktikai airsoft céltávcső nagy előnye, hogy a céltávcső tubusa egyben egy szabványosított weaver sín szerelék is. Három oldalán megtalálható egy-egy 20mm-es taktikai sín szerelék, melyre könnyedén felszerelhető taktikai LED lámpa, Taktikai lézer, vagy egyéb további kiegészítő, mely megkönnyíti a céltávcső használatát. A céltávcsőhöz ajánlott flipp véfőkupak méret, elől 47mm, hátúl 42-43mm.

  Jellemzők:
  4-16x zoom tartományú lencse
  40 mm átmérőjű front lencse
  20mm-es magasított szerelék
  Piros és zöld szálkereszt világítás, 5-5 fokozatban
  lencsetörlő
  lencseélesség állítás
  Teljesen fém házas
  Taktikai weaver sín szerelék
  klikk állítós (rázkódás, esés esetén se állítódik el a száll kereszt)

 • Cikkszám
  CL-4-16x40-AOEG-TR
Webáruház készítés