Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, autós Q5 cree LED klikk zoom

-25%
LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, autós Q5 cree LED klikk zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, autós Q5 cree LED klikk zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, autós Q5 cree LED klikk zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, autós Q5 cree LED klikk zoom
3 990 Ft
Akció: 2 990 Ft
Kezdete: 2019.11.06   A készlet erejéig!

 • Q5 CREE LED-el szerelt, extra erős fényerőjű LED lámpa. Az elemlámpa, zseblámpa fényforrása egy Q5 Cree LED, amely egy foglalatban elhelyezett 5db extra erős LED fényforrást foglal magába. Soha, semmilyen esetbe se nézzünk a LED fényforrásba, és mások, élőlények szemébe se világítsunk vele! Az extra erős LED fényerejét, tovább fokozza, hogy az akkumulátoros LED lámpa, elemlámpa zoom-os kivitelű, azaz LED fényforrása fókuszálható.  Alap esetben minimális zoom mértékben közeli, 1-2 méteres célokat tudunk megvilágítani az akkumulátoros lámpával, azonban a zoom-ot feltekerve, egészen távoli célokig tudjuk a LED fényt fókuszálni, ennek köszönhetően, horgász, vadász, vagy túrázás alkalmával is tökéletes választás ezen LED zseblámpa, kereső lámpa. A zoom funkció, klikkes kialakításban kapott helyett, azaz a zoom fokozatonként tekeréssel állítható, így ha például világítás közben leejtjük, eldobjuk stb. a LED lámpát, a zoom mértéke nem fog elállítódni.

  A LED lámpa, elemlámpa, teljesen könnyített alumínium fém házat kapott, leejtést is kibír, maximum a fém házról pár helyen lepattog a festék, de az esztétikai hibákon túl, az akkumulátoros LED lámpa, tovább fog üzemelni. Az alumínium háznak köszönhetően pedig a LED fényforrás hűtése, egy az egyben megoldott, magán az elemlámpa burkolatán keresztül. Első lencséje is, beljebb került a fém házba, így ha pont úgy esik le a zseblámpa, akkor se fog betörni az első lencse, hiszen beljebb helyezkedik el a fém burkolathoz képest. Csatlakozási pontoknál, gumírozott, így a LED elemlámpa por és cseppálló kivitelű, valamint nagyobb ködbe se kell attól tartani, hogy a belső elektronikája bepárásodik. Ki/be kapcsoló gombja az oldalán kapott helyett, így kézben tartva, könnyedén ki és be kapcsolható a LED elemlámpa. Külön hasznos kiegészítője a csuklópánt, mely segít a lámpa biztos tartásában, és megóv a véletlen elejtéstől.

  A tölthető LED lámpa, áramellátásáról, egy darab 18650 akkumulátor gondoskodik. A 18650 akkumulátort pedig a mellékelt, hálózati 230V-os töltőről tudjuk tölteni. Autós tölthető akkumulátoros LED lámpa verzió, azaz az akkumulátor töltését, gépjármű szivargyújtóján keresztül, 12V feszültséggel is tudjuk tölteni. Belső töltős változat, azaz az akkumulátor töltéséhez, ki se kell vennünk a LED lámpából, elegendő csak csatlakoztatni a töltött a gumírozott védőkupak alatt elhelyezett csatlakozóhoz, és már tölthető is a LED elemlámpa. Az akkumulátor hosszú ideig biztosítja a LED lámpa fényét, de a könnyű csere lehetősége miatt, pótakkumulátor esetén 10-15 másodperc alatt ki tudjuk cserélni, így az akkumulátoros LED lámpa fénye, nagyon hosszú ideig biztosított. A szett része továbbá a 3db AAA elemes adapter is, melynek köszönhetően a zseblámpa, elemmel is tud üzemelni.

  Üzemmódját tekintve az akkumulátoros LED lámpa, fő kapcsolója, egy gumírozott ki/be kapcsoló gomb. Lehetőség van 100%-os fényerőre, 50%-os fényerőre, valamint egy S.O.S., morzevillogásra is.

   

  Led lámpa tulajdonságai:

  LED fényforrás típusa

  Q5 LED

  Zoom

  Igen, klikk

  Akkumulátor

  Igen, 18650

  Töltés

  230 V

  12 V

  Hossz

  ~  151 mm

  Súly (akkumulátor nélkül)

  ~  84 gr

  Extrák:

  csuklópánt

  AAA elem adapter

   

 • Cikkszám
  L-Q5-AU9
Webáruház készítés