Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


COB LED szerelő lámpa, mágneses dupla LED szerviz lámpa, USB tölthető lámpa

COB LED szerelő lámpa, mágneses dupla LED szerviz lámpa, USB tölthető lámpa
3 490 Ft
  • LED szerviz, szerelő lámpa. A LED lámpa tökéletesen ellátja a szerelő lámpa funkciót, hiszen közeli távolságokba biztosít nagyon nagy fényerőt, ugyanis fő LED fényforrása, egy nagyteljesítményű 3W-os power LED fényforrás található benne. Az ilyen típusú nagyteljesítményű LED nagy előnye, hogy kis helyen, egy extra erős fényforrású LED kapott helyett. A munka lámpa fő LED fénye, egy mozgatható kialakítást kapott, így alap esetben zseblámpa formája van a LED lámpának, azonban a fejét elforgatva, 90 fokba, már egy stabil asztalra is lehelyezhető LED lámpát kapunk. A fő LED fényforrás, kétféle üzemmódba is használható, egyik a 100%-os fényerő, míg másik funkciója, egy energiatakarékos, 50%-os fényerő.

    A LED munkalámpa másik LED fényforrása, a COB LED. A COB LED lényege, hogy egy darab tokozásba, több extra erős LED fényforráskerült, így egy adott méretbe, kiemelkedően nagy fényerőt tud biztosítani. Így egy megközelítőleg, ~34x8 mm méretű teljes egészében világító LED fényforrás biztosít számukra megfelelő fényerőt. Ebbe a nagyméretű LED fényforrásba, 22 db LED dióda kapott helyett, így alkotva együtt, egy magas fényerőjű fényforrást. A szerelő, munkalámpa COB LED fényforrás több üzemmódba is használható. Első módja, a 100%-os fehér fény, második módba, Piros fénnyel világít, míg harmadik módba piros villogó fénnyel, így akár például biciklilámpának is használható. A COB LED nagy előnye, hogy közvetlen közel, nagy fényerőt biztosit, így munkalámpaként kiemelkedően hasznos funkció.

    A LED szerelő lámpa alján egy nagyon erős mágnes kapott helyett. Ennek köszönhetően a LED munkalámpa, szinte az összes fém felületre ráhelyezhető, valamint a mágneses résznél meglazítható, így akár ferde szögbe is felhelyezhető a mágneses talp.A LED szerviz lámpa áram ellátásáról a belső akkumulátor gondoskodik, melyet USB porton keresztül, szinte már bármivel tölthetünk. A LED szerviz lámpa akár fel is akasztható, de az alján lévő erős mágnessel szinte bármilyen fém felületre rögzíthető. A LED munka lámpa külsejű, egy erős könnyített fém alumínium házat kapott. A munkalámpa ennek köszönhetően, erős, strapabíró, de a LED fényforrások által keltett hőt is elvezeti. Kapcsoló gombja gumírozott bevonatott kapott, valamint csatlakozó részei is, így por és cseppálló is. A LED munkalámpa része még egy gumis csatt is, amivel akár derekunkra, vagy bármilyen felületre tudjuk fixen rögzíteni a LED lámpát.

  • Cikkszám
    MNK-LMP-L-KCS
Webáruház készítés