Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


Retro hangszóró, MP3 kihangosító, multimédiás zenelejátszó, Speaker, Fekete

Retro hangszóró, MP3 kihangosító, multimédiás zenelejátszó, Speaker, Fekete
1 990 Ft
Nincs raktáron
 • Retro kinézetű, de modern belsővel rendelkező MP3-as zenelejátszó, táskarádió. A múltimédiás zenelejátszó, tökéletesen alkalmas otthoni használatra, vagy parkokba, horgászatra, baráti összejövetelekre, egy kis zene hallgatásra. Remek kiegészítője lehet egy kis társasági élethez.

  A zenelejátszó töltése a mellékelt USB kábelen keresztül oldható meg. Nagy előnye, hogy kivehető, cserélhető akkumulátorral rendelkezik. BL-5C típusú akkumulátor, könnyedén cserélhető benne.

  A multimédiás zenelejátszó tökéletesen használható, szinte az összes elterjedt bemeneti forrást támogatja. Támogatja a hagyományos múltimédiás tároló eszközöket, így akár Pendrive vagy micro SD kártyán tárolt zenefájlokat is gyorsan és könnyedén meg tudunk hallgatni múltimédiás zenelejátszóval. Hordozható, belső akkumulátoros zenelejátszó. A multimédiás zene lejátszó nagy előnye, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik, így akár használat közbe is könnyedén a melléklet USB kábellel tölthetjük. Ezen lehetőségnek köszönhetően a zenelejátszó akár számítógépről, szinte az összes okostelefon töltőjéről, vagy akár Power Bank-ról is könnyedén és gyorsan tölthető. Töltés közbe már azonnal használható is a Bluetooth zenelejátszó. A retro vonalat követve, lehetőségünk van hagyományos AM és FM rádióállomások befogására is. Így a retro zenelejátszó tökéletesen érvényesül funkcióját tekintve.

  A multimédiás zenelejátszó hagyományos hangszóróval rendelkezik. Méretétől meglepően nagyon erőteljes mély hangzást biztosít számunkra, így akár otthoni használatra, akár kisebb bulikon, szabadba is tökéletesen alkalmas egy kis zene hallgatásra.

  A mind a kezelőfelületet, mind pedig a kijelzője, a zenelejátszó elején kapott helyett, innen könnyen vezérelhető hangereje, könnyedén léptethetők a zeneszámok, vagy vezérelhetjük a a rádió adásokat.

  A retro multimédiás zenelejátszóval lehetőségünk adódik, hagyományos fülhallgatón, vagy fejhallgatón keresztül is zenét hallgatnunk.  Tulajdonságok:
  Nagyon szép, erős hangzás
  Belső, cserélhető akkumulátor
  Mp3 lejátszás


  Bemenet:
  MicroSd kártya
  USB pendrive
  Rádió AM/FM

   

   Műszaki adatok:
  Kimeneti teljesítmény: 1.5 W (RMS)
  Akkumulátor töltése: DC 5V, 500 mAh
  Méretek:  116 x 72 mm

   Tartozékok:
  Multimédiás zenelejátszó
  Töltő kábel
  BL-5C akkumulátor

 • Cikkszám
  ZD-MB-JC-FK
Webáruház készítés