Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Távcső szerelék, felfogató, céltávcső szerelék

Főkategória >Airsoft, légpuska kiegészítők >Távcső szerelék, felfogató, céltávcső szerelék

Airsoft, és légpuska, céltávcső szerelékek. Nagyon széles skálán megtalálható céltávcső szerelék kínálat. A szerelékek két nagy csoportra oszthatóak. Airsoft szerelék, és légpuska szerelék. Míg Airsoft puskákra jellemzően 20mm-es szerelék sín található a céltávcső szerelék számára, addig a légpuskán már 11 mm-es szerelék sín jellemző a céltávcső szerelék számára. Újabb légpuskákon már sokszor megtalálható ettől függetlenül 20 mm-es szerelék sín a céltávcső szerelék számára.

A céltávcső szerelék belső átmérője, legelterjedtebben col, azaz 2.54 mm átmérőjű. Elérhetőek 30 mm-es tubusú céltávcső szerelékek is.

Az Airsoft és légpuska, céltávcső szerelék típusok elérhetően dupla csavaros változatban is, azaz oldalaként 4-4 csavar rögzíti a céltávcső, távcső tubusát, ezáltal azt nagyon fixen, erősen rögzítve, megakadályozva a céltávcső hátracsúszását, erősebb légpuska, vagy komolyabb Airsoft játékok során.

A sín szerelékek viszont kifejezetten erősebb légpuska, vagy Airsoft puska esetén használandó, hiszen ebben az esetben a szerelék maga egy darabból áll, és hosszasan (80-100 mm típustól függően) fekszik fel a légpuska, vagy Airsoft puska sín szerelékére, ezáltal meggátolva azt, hogy maga a szerelék hátracsússzon. Plusz ezen szerelékek szintén dupla csavaros kialakításúak, így maga a céltávcső, távcső se csúszik hátra a szerelékben.


Sorrend:

 

prev
next

Webáruház készítés