Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető tripla panel, USB töltő piros LED

Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető tripla panel, USB töltő piros LED
 • Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető tripla panel, USB töltő piros LED
 • Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető tripla panel, USB töltő piros LED
 • Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető tripla panel, USB töltő piros LED
6 490 Ft
Nincs raktáron

 

 • Az feszültségmérő bármilyen gépjárműben, autóban, vagy akár kamionba is tökéletesen beépíthető, a műszerfalba beépíthető a voltmérő. A voltmérő panel 3 különálló egységet tartalmaz, mely, egy panelba kerültek beépítésre, így az autós feszültségmérő, könnyedén beépíthető az adott gépjármű műszerfalára. A panel mérete 150x41 mm.

  A 3 különálló egység, egy házba kapott helyett, így könnyedén, 4db csavarral rögzíthető az adott műszerfalra. Az autós feszültségmérő panel beszerelését, mindig szakember végezze el.

  Első főbb egység egy normál ki-be kapcsoló. A kapacsoló gomb egy piros LED visszajelzéssel is el lett látva.  A kapcsoló segítségével bármilyen extra eszközt le/fel tudunk kapcsolni az adott gépjárműben.

  A második egység, egy normál szivar gyújtó csatlakozó. A szivar gyújtó csatlakozóba bármilyen normál autós szivar gyújtó töltőt tudunk csatlakoztatni, így akár GPS, akár tablet, telefon, autós hűtő üzemeltethető róla. A szivar gyűjtő csatlakozó kapott egy gumi borítást, így annak segítségével csepp és por álló.

  A harmadik főbb egysége pedig a dupla USB töltő. A külső gumi borításának köszönhetően szintén csepp és porálló kivitelű, így akár hajóba, vagy motorra is könnyedén beszerelhető, de szintén nagy körültekintést, és szakembert igénnyel a munka elvégzése. A dupla USB töltő hasonlóan az autós feszültségmérő egységez, ugyanolyan LED szín megvilágítással rendelkezik, így összhangba van a két egység. Mindkettő USB töltő port, 5V kimeneti feszültséget és 1 valamint 2.1A-t tud biztosítani az aktuális töltendő eszközhöz. Ebből kifolyólag szinte az összes okostelefon, tablet, vagy hagyományos GPS navigáció tölthető az USB portokról. Továbbá az USB portok között egy voltmérő egység is helyett kapott, így az aktuális akkumulátor feszültséget könnyedén le tudjuk olvasni róla.

  Az autós feszültségmérő, voltmérő szett tartalmazza, a voltmérő panel házat, 3 db egységgel sarukat, valamint 4db csavart.


  Jellemzők:

  12V és 24V üzem
  Bemeneti feszültség 6-30 V
  méret: 150x41 mm
  Piros LED-es világítás
  Akkumulátor feszültség visszajelzés
  Dupla USB töltés (DC 5V 1A és 2.1A)
  Kapcsoló
  Szivargyújtó csatlakozó

 • Gyártó
  VSO-market
  Cikkszám
  AT-FSZ-2USB-SZVR-PR
Webáruház készítés