Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Nagyméretű T6 LED bringalámpa, T6 LED biciklilámpa, kerékpár T6 LED világítás, + piros LED

Nagyméretű T6 LED bringalámpa, T6 LED biciklilámpa, kerékpár T6 LED világítás, + piros LED
 • Nagyméretű T6 LED bringalámpa, T6 LED biciklilámpa, kerékpár T6 LED világítás, + piros LED
 • Nagyméretű T6 LED bringalámpa, T6 LED biciklilámpa, kerékpár T6 LED világítás, + piros LED
2 490 Ft
Nincs raktáron
 • Nagyméretű T6 CREE LED-el szerelt akkumulátoros, LED bringalámpa. A LED biciklilámpa, teljes mértékben profi kialakítást kapott. Fő erőssége a kerékpár LED világításnak, maga a T6 CREE LED. Ezt a típusú LED fényforrást, már jól ismerhetjük a LED fejlámpa és LED lámpa kategóriába. Hihetetlenül erős fényereje van, hiszen a T6 LED, 6 db nagyméretű LED-et jelent, egy darab tokozásban.

  Kiegészítő LED fényforrásként, 2db piros COB LED fény is helyett kapot a LED biciklilámpa két oldalán, így akár hátsó lámpa funkcióba is tudjuk használni a LED kerékpárlámpát.

  A LED kerékpár lámpa zoom-os kivitelű, melynek köszönhetően a LED fény, kerékpár mértékekkel nézve, extrém magas távolságba fókusz állható a LED bringalámpa fénye, így például, országúti éjszakai biciklizések alkalmával igen hasznos funkció tud lenni.

  Üzemmódokat tekintve a LED kerékpár lámpa, 3 módban állítható. Első körben a hagyományos, 100%-os fényerő, itt maximális erősséggel fog világítani számunkra. Második üzemmód, a már említett 2db piros COB LED fényforrás. Ennek akkor vesszük hasznát, ha a LED biciklilámpa nem előre a kormányra, hanem hátra kerül felhelyezésre, így hátsó lámpaként is tökéletesen tud funkcionálni. Harmadik üzemmódba, egyszerre világít a fő T6 CREE fehér LED, valamint az oldalsó 2 darab, piros COB LED fényforrás. A LED kerékpár üzemmódjába utolsó pont pedig a villogó mód. Ilyenkor a piros COB LED fény, valamint a T6 CREE LED fényforrás egyszerre villog.

  A LED bringalámpa akkumulátoros kivitelű, mégpedig belső zárt akkumulátor házban. Ennek nagy előnye, hogy nagyobb esőzés alkalmával sem áll fent annak veszélye, hogy beázik a LED biciklilámpa akkumulátora. Az akkumulátor töltése a mellékelt USB kábelen oldható meg. Ilyen típusú megoldásnak legnagyobb előnye, hogy szinte az összes okostelefon töltőjéről, tablet töltőről, számítógép USB portról, vagy akár Power bank-ról is azonnal tudjuk tölteni a LED bringalámpa belső akkumulátorát. Power Bank esetén pedig akár használat közben is töltődik a LED biciklilámpa, így azt le se kell szerelni a kerékpár vázáról.

  A kerékpár LED lámpa rögzítése a kormányra adott, mely egy szilikonos gumi pánttal lett kivitelezve. Így minden típusú, és vastagságú kormányra könnyedén felszerelhető.

 • Gyártó
  VSO-market
  Cikkszám
  BR-EL-T6-KK
Webáruház készítés