Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Digitális feszültségmérő, voltmérő, LED kijelző

Főkategória >Digitális feszültségmérő, voltmérő, LED kijelző

Digitális feszültségmérő, voltmérő termékek. A feszültségmérő, voltmérő segítségével szinte minden aktuális táp feszöltségét mérni tudjuk. Az aktuális mért Volt értéket, LED kijelző segítségével tudjuk leolvasni a feszültségmérőn. A LED kijelző színe több típusban választható: Zöld, Piros, Kék, Sárga, Zöld.

Két fő csoportba sorolhatóak a volt mérők. Külső tápot igénylő feszültségmérő, és külső tápot nem igénylő feszültségmérő. A két kategória között az a különbség, hogy a külső tápot nem igénylő voltmérők, 2db vezetékkel rendelkeznek, amit ha rákötünk az aktuális mérendő tápra, azonnal mutatja a pontos tápfeszültséget, tízed pontosan, volt mértékegységbe. Hátránya azonban, hogy LCD színtől függően legalább 4-5 V feszültség szükséges ahhoz, hogy a voltmérő tudja mutatni az aktuális feszültséget. Másik típus a külső tápegységet igénylő voltmérő, ennek 3 db vezetéke van, melyből az egyik a tápellátást szolgálja, aminek legalább 5V táp szükséges, de így nagy előnye, hogy a másik vezetéken már 0-tól tudja mérni az aktuális feszültséget, azaz 4V alatt is mér.

Ezen túl kialakításban két különböző típus van. Beépíthető beépítő kerettel, és nyákra csavarozható típus. Az első típust kifejezetten gépjárműbe, autó, motor műszerfala nagyon szépen, igényesen be lehet építeni, míg a másik típust, különböző elektronikai gépekbe, számítógépbe, akkumulátoros eszközbe lehet beszerelni.

A voltmérő, feszültségmérő jellemzően, egy tizedes jegyig mér, így pontos mérési eredményt kaphatunk, a volt mérési időtartam pedig átlagosan 0,3 másodperc környékén van.


Sorrend:


Webáruház készítés