Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Gázforrasztó, karamellizáló és szakácsfáklya

Főkategória >Gázforrasztó, karamellizáló és szakácsfáklya

Több néven is ismert eszközök. Magas hőfokon történő égésüknek köszönhetően jellemzően gázforrasztóként a legismertebb. Segítségével rengeteg mindent meg tudunk olvasztani, barkácsolók, szerelők számára nagyon hasznos kis eszköz a gázforrasztó.

Túrázás, kempingezés, vagy egy könnyed hétvégi sütés során, tűzgyújtáskor elengedhetetlen eszköz a gázforrasztó. Nem kell gyenge lángú öngyújtóval, gyufával babrálni, elegendő csak az egyik típusú piezzo szikrával automatán begyújtható gázforrasztó eszközt előkapnunk, és már azonnal rendelkezésre áll a nagy erejű, hőmérsékletű tűz, amivel szinte bármilyen előkészített fát be tudunk gyújtani, és a nagyméretű gáz tartájnak köszönhetően pedig nagyon sokáig elegendő a gázforrasztóban rejlő szufla.

Másik komolyabb felhasználási terület a konyhákba rejlik. Karamellizáló, vagy szakácsfáklya néven ismerhető az eszköz. Segítségével cukros díszítéseket tudunk megfelelően karamellizálni. Konyhai felhasználás során érdemesebb a kisebb típusokat választani a karamellizáló, szakácsfáklya kínálatból.

Tölteni őket hagyományos öngyújtó gázzal tudjuk, vagy a nagyobb gázforrasztó esetén cserélhető a palack, de a kisebb gázforrasztó, karamellizáló, vagy szakácsfáklya szimplán tölthetőek.


Sorrend:


Webáruház készítés