Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Gyakran ismételt kérdések

Mi a garancia, miért utalnánk előre?
Vállalkozásunk, hivatalosan, bejelentett üzleti tevékenységet folytat. Nyilvántartási adataink pontosan elérhetőek az információk oldalon. Vásárlás, utalás előtt ezt bárki ellenőrizheti. Továbbá vállalkozásunk egyik fő célja a vevők bizalma, és annak megtartása. A fenti információk alapján értelmetlen lenne, a kedves vásárlók pénzének eltulajdonítása, mint ahogyan sokaukciós oldalon hamis adatokkal regisztrált eladók teszik.

 

Általánosan mennyit kell várni a megrendelések kiszállítására?
Minden termékünket azonnal RAKTÁRÓL tudjuk küldeni! Nincs szükség 4-5 napra a szállításhoz. Azonban ritka esetekben előfordulhat készlethiány, ez a sajnos minden vállalkozásnál, cégnél, multinál felmerülhet, esetleg hibás készülék, ami pl. szállítás előtt derül ki. Ilyen esetben, azonnal jelezzük a kedves vásárlóink felé, és tájékoztatjuk, a szállítás pontos idejéről.

 

Mégse tetszik a termék, amit rendeltem, nem ilyenre gondoltam, hibás sérült, nem üzemel, nem tetszik. Ilyenkor mit tehetek?

Internetes vásárlás esetén, minden kedves vásárlónak lehetősége van elállni a vásárlástól, az átvételétől számított 8 munkanapig. Ilyen esetben, mi azonnal kérdés nélkül visszavesszük (hiba esetén cseréljük, ha így választ a vásárló) a terméket, részletesebben: Az elállás joga.

Webáruház készítés