Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


Bluetooth hangszóró, MP3 kihangosító, zenelejátszó, Speaker, autós, otthoni, fekete-szürke

Bluetooth hangszóró, MP3 kihangosító, zenelejátszó, Speaker, autós, otthoni, fekete-szürke
2 990 Ft
Nincs raktáron
 • Praktikum és dizájn. Tökéletesen jellemzi ezt az MP3-as zenelejátszó, Bluetooth kihangosítót. A Bluetooth Speaker, zenelejátszó, tökéletesen alkalmas otthoni használatra, vagy parkokba, horgászatra, baráti összejövetelekre, egy kis zene hallgatásra. Remek kiegészítője lehet modern otthonunknak.

  A zenelejátszó töltése a mellékelt USB kábelen keresztül oldható meg. Erős hangzására se lehet panaszunk, igazán erőteljes és hangos.

  A multimédiás zenelejátszó tökéletesen használható, szinte az összes elterjedt bemeneti forrást támogatja. Első körbe hagyományos jack-jack kábellel tudjuk összekötni, például okostelefonnal, így azonnal meg is indul az MP3 lejátszás, vagy szimpla YouTube kihangosítás. Ha nem akarunk a vezetékkel küszködni, máris lehetőség nyílik Bluetooth kapcsolatra, így a multimédiás zenelejátszó, Bluetooth hangfal módba, akár telefonáláskor, Bluetooth kihangosító, vagy szinte az összes okostelefon funkcióba használható. Ebbe az üzemmódba könnyedén tudunk lejátszani a okos telefonunk segítségével a Bluetooth hangszórón, MP3 zenéket, hallgathatunk YouTube videókat, vagy filmezhetünk vele. Továbbá a hagyományos eszközökkel is megbirkózik, így akár Pendrive vagy micro SD kártyán tárolt zenefájlokat is gyorsan és könnyedén meg tudunk hallgatni Bluetooth ki hangosítónak, mind telefonálásra, mind zene lejátszásra! Hordozható, belső akkumulátoros zenelejátszó. A multimédiás zene lejátszó nagy előnye, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik, így akár használat közbe is könnyedén a melléklet USB kábellel tölthetjük. Ezen lehetőségnek köszönhetően a zenelejátszó akár számítógépről, szinte az összes okostelefon töltőjéről, vagy akár Power Bank-ról is könnyedén és gyorsan tölthető. Töltés közbe már azonnal használható is a Bluetooth zenelejátszó.

  A multimédiás zenelejátszó 2db hangszóróval rendelkezik. Méretétől meglepően nagyon erőteljes mély hangzást biztosít számunkra, így akár otthoni használatra, akár kisebb bulikon, szabadba is tökéletesen alkalmas egy kis zene hallgatásra.

  A Bluetooth zenelejátszó kezelőfelületet a tetején, az adott színválaszték szerinti színbe kapott helyett, innen könnyen vezérelhető hangereje, könnyedén léptethetők a zeneszámok, vagy vezérelhetjük a Bluetooth kapcsolatot.

  A multimédiás zenelejátszó burkolata, egy csúszásgátló gumírozott bevonatott kapott, így akár kézben hordozva is, biztonságosan tudjuk használni a zenelejátszót  Tulajdonságok:
  Nagyon szép, erős, hangzás
  Belső akkumulátor
  Bluetooth kapcsolattal
  Mp3 lejátszás
   Telefon kihangosítás!

  Bemenet:
  MicroSd kártya
  USB pendrive
  Bluetooth
  Jack (AUX)

   

   Műszaki adatok:
  Max hatótáv: 10m
  Kimeneti teljesítmény: 3 W (4ohm, 3W, 40mm)
  Akkumulátor töltése: DC 5V, 500 mAh
  Akkumulátor: 3.7V 1800mAh
  Üzemidő(hangerőtől függő): 180 perc (max)
  Töltési idő: kb: 120 perc
  Méretek: 220 x 70 x 45 mm

   Tartozékok:
  Bluetooth mp3 zenelejátszó
  Töltő kábel

 • Cikkszám
  ZD-HSZ-ADP-SZR
Webáruház készítés