Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Bluetooth hangszóró, MP3 lejátszó, bluetooth zenelejátszó

Főkategória >Bluetooth hangszóró, MP3 lejátszó, bluetooth zenelejátszó

MP3 zenelejátszó, és Bluetooth hangszóró. Az alábbi zenelejátszó kínálat, napjaink egyik leghasznosabb szórakoztató eszköze. Fiatalok parkba kiülve, zenelejátszó középre letéve, okos telefonon keresztül pedig mp3 lejátszó segítségével, máris irányítható a bluetooth hangszóró, bluetooth kihangosító. Tölthető akkumulátoros, hordozható hangszórók, így nincs szükség tápellátásra, bárhol bekapcsolhatjuk, és már használatba is vehetjük a hordozható hangszóró minden funkcióját. Tölteni jellemzően USB kábelen tudjuk, amit szinte már bárhol tudunk csatlakoztatni, így a töltéssel se lesz gond, de akár egy hordozható akkumulátorral, egy Power Bank-al is könnyedén tudjuk tölteni a zenelejátszó akkumulátorát, akár használat mp3 lejátszó funkcióba is. Akkumulátora több órás üzemet is kibír (hangerő függő). Több módba is használhatóak a zenelejátszó, mp3 lejátszó hangszórók.

Zenelejátszó:

Hagyományos zenelejátszó funkció, szinte az összes eszköz ezen alapul. A zene lejátszására lehetőség van pendrive-ról MP3 zeneként, vagy micorSD, vagy hagyományos SD kártyáról mp3 zenelejátszó funkcióba. Továbbá egyes típusok kezelik a jack kábelen történő zene átvitelt is, azaz hagyományos mp3 hangfal üzemmódba is használhatjuk a zenelejátszó eszközöket.

MP3 lejátszó:

MicroSD, vagy hagyományos SD kártyára (típusfüggő) esetlegesen Pendrive-ra másolt MP3 zene fájlokat tudunk lejátszani a hordozható hangszóró segítségével.

Bluetooth hangszóró, bluetooth hagnfal:

Újabb típusokra jellemző, hogy már a zenelejátszó, mp3 lejátszó, youtube stream, vagy más mp3 stream szolgáltatást használunk okos telefonunkon, akkor bluetooth kapcsolaton keresztül a hordozható hangszóró kihangosító funkcióját is használatba tudjuk venni. Szinte minden hang alapú program, zene, videó, stb. hangja átvihető bluetooth kapcsolaton keresztül a hordozható hangszóró hasfalára.

Bluetooth kihangosító:

Akár telefonhívást is kihangosíthatunk vele, sőt a telefonunknak se kell a közelben lennie, hiszen a bluetooth hangfal rendelkezik vezérlő gombokkal, melyen keresztül a hívást tudjuk kezelni, valamint mikrofon is kapott helyet rajta.

A hordozható hangfal nagyon széles körben hasznosítható, több típusra jellemző, hogy hagyományos AM és FM rádiómód is van rajtuk, azaz szimpla rádióként is tudjuk őket használni.


Sorrend:


Webáruház készítés