Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Dupla USB töltő, beépíthető dupla panel, USB töltő Kék LED

Dupla USB töltő, beépíthető dupla panel, USB töltő Kék LED
 • Dupla USB töltő, beépíthető dupla panel, USB töltő Kék LED
 • Dupla USB töltő, beépíthető dupla panel, USB töltő Kék LED
5 990 Ft

 

 • Bármilyen gépjárműben, autóban, vagy akár kamionba is tökéletesen beépíthető, a műszerfalba beépíthető a USB töltő egység. Kettő darab különálló egységet tartalmaz, mely, egy panelba kerültek beépítésre, így könnyedén beépíthető az adott gépjármű műszerfalára. A panel mérete 105x42 mm.

  A 2 különálló egység, egy házba kapott helyett, így könnyedén, 4db csavarral rögzíthető az adott műszerfalra. A panel beszerelését, mindig szakember végezze el.

  Első főbb egysége egy normál ki-be kapcsoló gomb. A kapcsoló egy darab LED visszajelzéssel is el lett látva.

  A második főbb egysége pedig a dupla USB töltő. A külső gumi borításának köszönhetően szintén vízálló kivitelű, így akár hajóba, vagy motorra is könnyedén beszerelhető, de szintén nagy körültekintést, és szakembert igénnyel a munka elvégzése. A dupla USB töltő hasonlóan az autós feszültségmérő egységez, ugyanolyan LED szín megvilágítással rendelkezik, így összhangba van a két egység. Mindkettő USB töltő port, 5V kimeneti feszültséget és 1 valamint 2.1A-t tud biztosítani az aktuális töltendő eszközhöz. Ebből kifolyólag szinte az összes okostelefon, tablet, vagy hagyományos GPS navigáció tölthető az USB portokról.


  Jellemzők:

  12V és 24V üzem
  Bemeneti feszültség 6-14 V
  méret: 105x42 mm
  Kék LED-es világítás
  Dupla USB töltés (DC 5V 1A és 2.1A)

 • Gyártó
  VSO-market
  Cikkszám
  AT-KPCS-USB-KK
Webáruház készítés