Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Autós feszültségmérő, voltmérő, hőmérő USB töltő

Főkategória >Autós kiegészítő, autó tuning >Autós feszültségmérő, voltmérő, hőmérő USB töltő

Autós, gépjármű kiegészítők egyik leghasznosabb eszközei az autós feszültségmérők. Ezen autós feszültségmérő, vagy voltmérő célja, hogy a gépjármű pontos akkumulátor töltetségét tudjuk nagyon könnyen, szinte azonnal ellenőrizni. Ennek módja az autó szivargyújtóján keresztül történik, ahol pontos azonnal akkumulátortöltést látunk a feszültségmérő, voltmérő által. Járó motornál pedig pontosan látjuk, hogy az autó, gépjármű generátor mennyi feszültséggel, volttal tölti az akkumulátort. Gyenge akkumulátorú autóknál kifejezetten hasznos kellék, vagy a téli hidegebb időkben mikor huzamosabban is kint parkol az autó. Egyes típusok a kamionok 24 V alapú feszültéségét is tudjuk kezelni, azaz 24V-ot is visszajeleznek a feszültségmérőn.

Újabb változatokban, már az autós, gépjármű feszültségmérő, voltmérő, egy darab USB töltő csatlakozóval is el lett látva. Kifejezetten hasznos lehet, hiszen nem csak az aktuális feszültséget látjuk a gépjárműben, hanem telefon, vagy tablet is tölthető közben rajta.

Harmadik típusú autós feszültség, voltmérő, melyben már hőmérő is kapott helyett. Ezen hőmérő segítségével pedig látjuk a gépjármű aktuális belső hőmérsékletét.


Sorrend:

 

prev
12
next

Webáruház készítés