Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető tripla panel, piros LED

Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető tripla panel, piros LED
 • Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető tripla panel, piros LED
 • Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető tripla panel, piros LED
7 290 Ft

 

 • Az feszültségmérő bármilyen gépjárműben, autóban, vagy akár kamionba is tökéletesen beépíthető, a műszerfalba beépíthető a voltmérő. A voltmérő panel 3 különálló egységet tartalmaz, mely, egy panelba kerültek beépítésre, így az autós feszültségmérő, könnyedén beépíthető az adott gépjármű műszerfalára. A panel mérete 150x41 mm.

  A 3 különálló egység, egy házba kapott helyett, így könnyedén, 4db csavarral rögzíthető az adott műszerfalra. Az autós feszültségmérő panel beszerelését, mindig szakember végezze el.

  Első főbb egység egy darab normál feszültség, voltmérő egység. A voltmérő segítségével akár normál állapotban, akár járó motornál tudjuk az aktuális jármű akkumulátor töltöttségi szintjét leolvasni az eszköz jóvoltából.

  A második egység, egy normál szivar gyújtó csatlakozó. A szivar gyújtó csatlakozóba bármilyen normál autós szivar gyújtó töltőt tudunk csatlakoztatni, így akár GPS, akár tablet, telefon, autós hűtő üzemeltethető róla. A szivar gyűjtő csatlakozó kapott egy gumi borítást, így annak segítségével csepp és por álló.

  A harmadik főbb egység egy normál ki-be kapcsoló. A kapacsoló gomb egy piros LED visszajelzéssel is el lett látva.  A kapcsoló segítségével bármilyen extra eszközt le/fel tudunk kapcsolni az adott gépjárműben.

  Az autós feszültségmérő, voltmérő szett tartalmazza, a voltmérő panel házat, 3 db egységgel sarukat, valamint 4db csavart.


  Jellemzők:

  12V és 24V üzem
  Bemeneti feszültség 6-30 V
  méret: 150x41 mm
  Piros LED-es világítás
  Akkumulátor feszültség visszajelzés
  Kapcsoló
  Szivargyújtó csatlakozó

 • Gyártó
  VSO-market
  Cikkszám
  AT-FSZ-VLT-SZVR-KPCS-PR
Webáruház készítés