Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Design asztali LED óra, Nagyméretű fa LED digitális óra

Design asztali LED óra, Nagyméretű fa LED digitális óra
 • Design asztali LED óra, Nagyméretű fa LED digitális óra
 • Design asztali LED óra, Nagyméretű fa LED digitális óra
 • Design asztali LED óra, Nagyméretű fa LED digitális óra
6 490 Ft
Nincs raktáron
 • Asztali LED digitális óra, digitális hőmérő. Modern és praktikus kivitel, modern szobánk tökéletes kiegészítője. A digitális asztali LED óra, egy nagyon különleges „fa kocka” kinézetett kapott. Ez a letisztult forma, szinte az összes szobába megállja a helyét, különleges egyedi kinézetével. Modern design szoba nélkülözhetetlen kelléke. A külső fa hatású borítás alá lett elrejtve a piros LED kijelző, így ha éppen nincs bekapcsolt állapotba az asztali óra, egy modern kiegészítő kelléket sugall az ember számára. A belső piros LED panel pedig folyamatosan animáltan, „felúszva” mutatja az aktuális funkciók változását, vagy éppenséggel a másodpercek múlását. Méreteit tekintve: 26 x 10,5 x 5 cm

  A csomag része a hálózati 230V-os adapter, ami segítségével könnyedén áram alá tudjuk helyezni a design asztali órát. A szett része továbbá egy normál gomb elem is, mely az esetleges áramellátás megszűnésekor (pl. áramszünet), majd újbóli áramellátás esetén az aktuális időtárolásra kerül, így nem kell újra beállítani a design asztali órát. Lehetőségünk van azonban normál AAA elem üzemre is, így nincs szükséges hagyományos hálózati csatlakozókra, aminek köszönhetően szinte bárhova el tudjuk helyezni a modern asztali óránkat.
  További funkciója a modern LED asztali órának, hogy hőmérséklet kijelzéssel is fel lett szerelve, így mindig pontosan látjuk szobánk aktuális hőmérsékletét.
  Lehetőség van az asztali LED órát ébresztésre is beállítani, így ébresztőóra funkcióba is tökéletesen használható.

 • Gyártó
  VSO-market
  Cikkszám
  DGT-ASZT-FNGY-BRN-PR
Webáruház készítés