Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Design asztali LED óra

Főkategória >Divat kiegészítő >Design asztali LED óra

Egy modern szoba, egy modern otthon nem maradhat el, az apró, de elegáns modern kiegészítőktől. Ilyen kiegészítők lehetnek az alábbi modern design asztali órák. Többféle kinézettel és funkcióval lettek ellátva a design asztali óra csoportok.

Az asztali órák lelke mindegyik kivitelben a modern LED fényforrás. Alap esetbe is a LED egy modern, elegáns kivitelt képeznek. Ez a modern vonal már egy alap hangulatot megad az asztali LED óra számára. Az LED óra színét tekintve megtalálható többek között a kék LED, fehér LED, piros LED is. Több modern asztali LED lámpa is kialakítását tekintve fényérzékelő, így akkor, ha sötét van a szobába és aludnánk, lejjebb veszi fényerejét, de fényes nappal már a fényerőt maximumra állítja, így tökéletesen kellemes összhangot adva modern szobánknak.

Az elegáns vonalat követve, a mindig is topp szintet képviselt fa, fa borítás, vagy fa mintázat is megjelenik a modern asztali LED óra kínálatban. A fa hatás, olyan extravagáns megoldással lett elkészítve, hogy alap esetben a LED asztali óra, csak egy szimpla modern fa kiegészítőnek mutatkozik szobánk, vagy asztalunkon, azonban működés közben egy LED háttérfény világítja meg, így adva egy nagyon modern hatást, az alapból elegáns kiegészítőnek. Azonban nem csak a hagyományos fa vonalon kell megállnunk, jelen van még egy modern tükrös változat, ahol a tükör alá lett rejtve a LED megvilágítás, vagy egy egészen extra vagáns, digitális szám formájú, modern design asztali óra.

Az asztali LED óra alap áramellátásáról, egy USB kábelen kapott tápfeszültség gondoskodik, így biztosítva a nap 24 órájába megfelelő áramforrást. Azonban több modern design asztali LED óra el lett látva normál elemes módozattal is, így áramszünet, vagy USB áramforrás híján, elemről is üzemeltethető a LED asztali órák.


Sorrend:


Webáruház készítés