Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Design asztali LED óra, hang és érintés vezérelt LED óra, kék

Design asztali LED óra, hang és érintés vezérelt LED óra, kék
 • Design asztali LED óra, hang és érintés vezérelt LED óra, kék
 • Design asztali LED óra, hang és érintés vezérelt LED óra, kék
3 990 Ft
Nincs raktáron
 • Asztali LED digitális óra, digitális hőmérő. Modern és praktikus kivitel, modern szobánk tökéletes kiegészítője. A digitális asztali LED óra, egy nagyon különleges „fa kocka” kinézetett kapott. Ez a letisztult forma, szinte az összes szobába megállja a helyét, különleges egyedi kinézetével. Modern design szoba nélkülözhetetlen kelléke. A külső fa hatású borítás alá lett elrejtve a kék LED kijelző, így ha éppen nincs bekapcsolt állapotba az asztali óra, egy modern kiegészítő kelléket sugall az ember számára. Méreteit tekintve: 15 x 7 x4 cm

  A csomag része egy USB kábel, ami segítségével szinte az összes modern tápellátásról üzemeltethető a design óra. Lehetőségünk van azonban normál AAA elem (nem tartozéka) üzemre is, így nincs szükséges hagyományos hálózati csatlakozókra, aminek köszönhetően szinte bárhova el tudjuk helyezni a modern asztali óránkat.


  További funkciója a modern LED asztali órának, hogy hőmérséklet kijelzéssel is fel lett szerelve, így mindig pontosan látjuk szobánk aktuális hőmérsékletét, akár C akár F mértékegységbe.

  Lehetőség van az asztali LED órát ébresztésre is beállítani, így ébresztőóra funkcióba is tökéletesen használható.

  Az asztali LED óra különlegessége, hogy alap esetben az óra nem mutat semmilyen információt, azonban egy apró érintésre, vagy csettintésre (hangra) azonnal lehet aktiválni, így rögvest mutatja is az aktuális időt, és a szoba hőmérsékletét.

 • Gyártó
  VSO-market
  Cikkszám
  DGT-ASZT-VBF-KK
Webáruház készítés