Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Horgász, vadász kereső LED lámpa, sátor kemping lámpa

Főkategória >Horgász felszerelések >Horgász, vadász kereső LED lámpa, sátor kemping lámpa

Kifejezetten horgász és vadászat alkalmával használható kereső LED lámpa és sátor kemping lámpa. Mindkét LED lámpa horgászat, vadászat, sátorozás és kempingezés során a legideálisabb választás.

A horgászlámpa, vadászlámpa kereső LED lámpa kialakítását tekintve a legideálisabb, legjobban kézre eső változatok. Hagyományos fekete színű LED lámpa, valamint elérhető sárga színű kereső LED lámpa is. A sárga színű kereső LED lámpa nagy előnye, hogy éjszakai horgászat során, vagy sátorozások, a sötétben sokkal szembetűnőbb a sárga lámpa színe, mintha az csak hagyományos fekete színű LED kereső lámpa lenne. Kialakításukat tekintve több típus is rendelkezik LED kemping lámpa funkcióval is, azaz ha hagyományosan letesszük a földre, vagy felakasztjuk azt, akkor szinte 360 fokba biztosít megfelelő erősségű LED fényt, így a fény mellett nyugodtan tudunk, munkálkodni emeltet ugyanúgy tudjuk használni kereső LED lámpa funkcióba is, típus függőén. A LED horgászlámpa, LED vadászlámpa akkumulátoros, tölthető változat, így hálózatról 230V-ról vagy autós szivargyújtó 12V-ról is tudjuk tölteni a kereső LED lámpa akkumulátorát. Bizonyos típusoknál lehetőség van USB proton keresztüli töltésre, vagy akár napelemről történő töltésre is, így akár egy Power Bank segítségével tölthető, vagy elegendő nappal kihelyezni a fényre és tölti az akkumulátorát.

A kemping, sátor LED lámpa is hasonló üzemmóddal bír, mint a LED horgászlámpa, LED vadászlámpa, de ezen típusok kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy szinte 360 fokba terítsék számunkra a fényt, így egy éjszakai horgászat során a sátorban, vagy az asztalra letéve, tökéletes fényt biztosít számunkra. Automatakapcsolásúak, és felakaszthatók a LED kemping, sátor lámpa, így felhasználási területük nagyon széles körben lehetséges. Jellemzően hagyományos elemmel üzemelnek, de beépített akkumulátoruk napelemmel tölthető, így elegendő csak kihelyezni a LED sátor, kemping lámát a napra, és már tölti is a belső akkumulátorát.


Sorrend:


Webáruház készítés