Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kapásjelző, elektromos kapásjelző

Főkategória >Horgász felszerelések >Kapásjelző, elektromos kapásjelző

Kapásjelző, elektromos kapásjelző. Horgászok, pacások számára, egyik legalapvetőbb kiegészítő a horgászboton túl, a kapásjelző, vagy a modernebb elektromos kapásjelző. Horgász csipogó néven is ismert elektromos kapásjelző célja, hogy horgászat során, a hal a csali környékén kezdi „kapdosni” esetlegesen vinni a csalit, az elektromos kapásjelző, az előre beállított síp jelzéssel jelzi a horgász felé.

Több jelzési módba, és hangerőre is beállítható az elektromos kapásjelző, így ha a horgász egyszerre 3-5 bottal is horgászik, vagy esetlegesen nagyobb társaság szervez horgászatott, nem lesz probléma, hiszen az elektromos kapásjelző külön más hangra hangolható, így pontosan tudni fogjuk mikor van kapás a mi botunkon, hiszen az elektromos kapásjelző sípolni fog nekünk. További előnyük, hogy LED fényes visszajelzést is add kapás esetén az elektromos kapásjelző, így ha például 3 bottal horgászunk, és kapás van az egyik boton, azonnal látni fogjuk a LED fény visszajelzést, és pontosan tudjuk majd melyik kapásjelzőn lévő boton van kapás. Az elektromos kapásjelző jelző hangereje állítható erősségű, így akár ha éjszakai horgászaton is vagyunk, kicsit elszundítunk, a hangos kapásjelző sípolásra biztosan felkelünk. Egyes típusoknál pedig külön csatlakozó biztosít egy ki vezetékezést, mely segítségével a kapásjelző hangjelzését, a sátrunkba tudjuk vezetékezni, így bent is halljuk, ha a kapásjelző jelez számunkra.

Az elektromos kapásjelző kombinálható a Rod Pod horgászbot tartó állványokkal is, így nem kell bajlódni a földbe leszúrásukkal, hanem a Rod Pod szabvány csavaros csatlakozójába betekerjük a kívánt mennyiségű elektromos kapásjelző mennyiségét, annak függvényébe hány darab bottal kívánunk pecázni, így tökéletesen tudjuk őket rögzíteni.


Sorrend:


Webáruház készítés