Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


Céltávcső 4-16x40 Paralax Airsoft és légpuska AOEG

Céltávcső 4-16x40 Paralax Airsoft és légpuska AOEG
16 490 Ft

Nincs raktáron
 • Airsoft játék puskára, vagy légpuskára szerelhető céltávcső. A céltávcső állítható zoom-os kialakítású, azaz 4x és 16x zoom között állítható.

  A front lencse átmérője 40 mm. Minél nagyobb az airsoft, légpuska céltávcső front lencséjének a mérete, annál több fényt tud beereszteni, így szebb képet adva a céltávcső. Másik nagy előnye, hogy a front lencse minél nagyobb annál nagyobb a látószöge, így például airsoft játék közben, sokkal könnyebben észrevesszük a célpontunk mozgását a céltávcső lencséjén keresztül.

  A céltávcső szálkereszt megvilágítása piros és zöld színben állítható, valamint fényerőségük 5 fokozatban annak erőssége, azaz fényereje is változtatható a céltávcsőben.

  A szálkereszt állítása a céltávcsőn, klikk kialakítású, így erősebb rázkódás esetén se állítódik el a szálkereszt. Külső tekerős változat, azaz célzás közben is könnyedén beállítható a szálkereszt pozíciója a céltávcső használata különösebb mozgatása nélkül. A klikk állíthatóságnak köszönhetően airsoft játékok alkalmával nagyon hasznos tulajdonság lehet, valamint erősebb típusú légpuskásnál se merül fel annak veszélye, hogy elállítódik a szálkereszt.

  A céltávcső szereléke szabvány méretű magasított, 20mm-es, így Airsoft játék puskára, is könnyedén rögzíthető.

  A lencse élesség állítás a céltávcső elején kapott helyett, így az eltérő emberi szem erősséget korrigálni tudjuk (ha homályos a lencse tudunk élesíteni rajta).

  A céltávcső rendelkezik paralax állítási lehetőséggel is, így bizonyos mértékig korrigálható a szem és céltávcső eltérése közötti arány.


   

  Jellemzők:
  4-16x zoom tartományú lencse
  40 mm átmérőjű front lencse
  20mm-es magasított szerelék
  Piros és zöld szálkereszt világítás, 5-5 fokozatban
  lencsetörlő
  lencseellésség állítás
  Teljesen fém házas
  Paralax állítás
  klikk állítós (rázkódás, esés esetén se állítódik el a száll kereszt)

 • Cikkszám
  CL-4-16x40-AOEG-B
Webáruház készítés