Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Céltávcső, távcső videó rögzítő adapter

Főkategória >Airsoft, légpuska kiegészítők >Céltávcső, távcső videó rögzítő adapter

A céltávcső kamera adapter segítségével, szinte bármilyen célpont vagy lövés rögzíthető, digitálisan. Univerzális kialakítású a kamera adapter, így céltávcső kamera adapter szinte az összes céltávcső vagy távcső betekintő lencse nyílására rögzíthető. Az céltávcső kamera adapter másik végére pedig okostelefon vagy videó kamara, digitális fényképező rögzíthető, így a céltávcső, távcső által látott képet egy az egyben tudjuk rögzíteni. Szinte minden irányba finom hangolható a kamera adapter, így az összes okostelefon, nagyobb vagy kisebb lencséjű kamera is tű élesen beállítható az adott céltávcső vagy távcső lencséjéhez. A kamera adapterrel rögzített videó hossza pedig már csak az akkumulátor töltöttsége, és a tárhely szabhat határt.

Airsoft játékok alkalmával a céltávcső kamera rögzítő adapter nagyon elterjed kiegészítő, hiszen a komolyabb mesterlövészek, ezen módon tudják felvenni a legtökéletesebben az Airsoft játék során pontos találataikat, vagy az utólagos vita eldöntése végett, az okostelefon, digitális kamera, vagy videó kamera általa rögzített videó lehet tökéletes bizonyíték, melyen a felvett céltávcső által rögzített kamera felvétele lehet.

Légpuska esetén is látványos videókat tudunk készíteni a céltávcső kamera adapter segítségével. Pontlövészet vagy céllövészet alkalmával, tudjuk rögzíteni digitálisan a bevitt pontosabbnál pontosabb találatokat, vagy ha olyan okostelefon, vagy digitális fényképezőgép áll a rendelkezésünkre, ami lassított felvételt is támogat, nagyon látványos felvételek készíthetőek a céltávcső kamera adapter segítségével.

Nyaralások, kirándulások alakmával távcső adapter módba, okostelefon, vagy digitális fényképezőgép alap zoom funkcióját tudjuk komolyabban használatba venni, ugyanis egy nagyobb méretű távcső képét tudjuk megfelelő minősségben rögzíteni a távcső adapterrel. Esetlegesen csillagászati távcsővel is kombinálhatjuk a távcső adapter univerzális rögzítési módját, így egy komolyabb digitális fényképező, és hosszú záridő funkció segítségével, nagyon látványos, éjszakai csillagkép felvételeket tudunk rögzíteni a céltávcső kamera adapter segítségével.


Sorrend:


Webáruház készítés