Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Lencsevédő flipp kupak, felpattintható kupak

Főkategória >Airsoft, légpuska kiegészítők >Lencsevédő flipp kupak, felpattintható kupak

Lencsevédő flipp kupak, különleges felpattintható védőkupak. A flipp lencsevédő kupak egyik nagy előnye a hagyományos lencsevédő kupakokkal szembe, hogy használata nagyon könnyű, és gyors. A felpattintható kupakot, elegendő egyszer megfelelően rögízteni az adott céltávcső első és hátsó lencséjére, és onnantól kezdve, csak használat előtt egy pattintással már használhatjuk is az adott céltávcső előnyeit.

Hagyományos kialakítású változatban a flipp védőkupak teljes egészében fekete műanyagból készül, míg elérhető sárga lencsés flipp védőkupak is. A sárga lencsés felpattintható védőkupak nagy előnye, hogy nagyobb napsütésben, vagy nagy fénybe, könnyebb és pontosabb célzást tesz lehetővé, hiszen megszűri a nagy fényt, így a szemnek egy könnyebb sárga lencsén keresztül kell célozni.

Kialakítását tekintve a flipp védőkupak gumírozott, azaz például egy 40 mm-es belső átmérőjű felpattintható lencsevédő kupak akár egy 41 mm külső átmérőjű céltávcsőre is könnyedén felszerelhető. Továbbá ha céltávcső 38 mm külső átmérőjű, akkor vékony ragasztószalag tömítéssel könnyedén felhelyezhető az adott méretű lencsevédő flipp kupak.


Sorrend:


Webáruház készítés