Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


Horgász 4 LED zoom fejlámpa, akkumulátoros, kiegészítő COB LED csík, Q5 LED

Horgász 4 LED zoom fejlámpa, akkumulátoros, kiegészítő COB LED csík, Q5 LED
 • Horgász 4 LED zoom fejlámpa, akkumulátoros, kiegészítő COB LED csík, Q5 LED
 • Horgász 4 LED zoom fejlámpa, akkumulátoros, kiegészítő COB LED csík, Q5 LED
 • Horgász 4 LED zoom fejlámpa, akkumulátoros, kiegészítő COB LED csík, Q5 LED
4 390 Ft

Nincs raktáron
 • 4 darab különálló CREE LED-es és COB LED fejlámpa. Ismételten egy igazi újdonság. A fejlámpába fő LED világítása, egy darab T6 LED. Kiegészítőnek pedig egy darab COB LED található rajta. (COB LED, azaz egy foglalton 8db LED chip). Második LED lámpa kiegészítője pedig, 2db Q5 LED fényforrás.

  Külön-külön kapcsolhatóak a LED-ek. A T6 LED a jól megszokott extra erős LED fényerővel világít, míg a kiegészítő COB LED is megkapta ezt a funkciót. A kiegészítő kettő darab Q5 LED fényforrás is külön kapcsolható, szintén 100%-os LED fényerővel. Az utolsó funkciója pedig villogó LED üzemmód, melyben az összes LED fényforrás egyszerre, egy ütembe villog.

  A T6 LED fényforrással akár távolabbra is világíthatunk, köszönhetően a zoom funkciónak, míg a COB LED a nagyon közeli világításban kap szerepet. A kettő darab Q5 LED, oldalsó elhelyezkedésének köszönhetően, pedig például kerékpározás közben lehet hasznos funkciója. A COB LED fényforrás hasznos lehet pl. az éjszakai horgászat, vagy autószerelőknek, barkácsolóknak is egy nagyon hasznos kelléke lehet.

  Gumis fejpántjának, és állítható dőlésszögének köszönhetően minden helyzetben a legideállasabb pontra tudunk világítani vele.

  Energiaellátásról, egy nagyteljesítményű 18650 akkumulátor gondoskodik. További előnye a cserélhető akkumulátornak, hogy pótakkumulátor esetén, könnyedén cserélhető, így hosszabb túrázás, vagy több napos horgászat esetén se kell nélkülözni a LED fejlámpa fényét. A töltést hálózatról 230V-ról, tölthetünk. 

  Horgásztara a legkitűnőbb választás! A COB LED kialakításnak köszönhetően éjszakai horgászat során nagyon erős fényt tudunk elérni a fejlámpával, pont olyan távolságban, amiben a horgászbotot bedobjuk vagy éppen a csalit helyezzük fel az etetőre. Horgászbot bedobás esetén pedig könnyedén át tudunk váltani a másik LED-re, mely már távolabbi világítás tesz lehetővé így megkönnyítve a horgászatunkat.

   

  Jellemzők:
  T6 CREE LED
  COB LED
  2db Q5 LED
   18650 akkumulátor
  230V-os töltő
  zoom
  230V-os töltő
  masszív ház (cseppálló)
  Állítható zoom-olás
  Állítható dőlésszög
  Gumis fejpánt
  több funkciós világítás

 • Cikkszám
  FJ-COB6
Webáruház készítés