Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Tölthető akkumulátoros LED fejlámpa


Akkumulátoros, tölthető LED fejlámpa. A LED fényforrás egyik legjobban hasznosítható területe. A hagyományos LED lámpa, kézi LED elemlámpa típusoktól eltérően a LED fejlámpa legnagyobb előnye, hogy nem kell kézben tartani az akkumulátoros lámpát, nem kell mindég az adott irányba világítani vele. A LED fejlámpát elengedő a fejünkre felhelyezni, majd az adott dőlésszög beállítása után, már a kívánt irányba is világít nekünk. Gumírozott és állítható fejpántja minden típusú ember számára tökéletesen, és kényelmesen beállítható. Elülső része, és típustól függően a hátsó akkumulátoros része szivaccsal borított, így nem nyomja az ember fejét használat közben.

Az akkumulátoros, tölthető LED fejlámpa áramellátásáról jellemzően 18650, vagy CR123A tölthető akkumulátor gondoskodik, így a hosszas üzemidő garantált. Több típusba pedig már dupla akkumulátort helyeztek, így a LED fejlámpa üzemideje dupla hosszúra is nőhet.

Az extra erős LED típusa, lehet Q2, Q5 vagy T6 LED, ezen típusú cree LED fényforrásokra jellemző, hogy egy tokozásban 2, 5 és 6 db LED fényforrás kap helyett. Újabb típusokban már megjelent a COB típusú LED fényforrás is. Ennek nagy előnye, hogy egyetlen egy tokozásba kerül több nagyméretű LED, de ezzel arányosan a hő termelése csökken. A COB LED-el szerelt akkumulátoros, tölthető fejlámpa, nem rendelkezik zoom funkcióval, csak a szimpla Q2,Q5, vagy T6 LED, ami nem jelent problémát, hiszen a COB LED fényforrás csak kiegészítő, közeli LED világításként van helyen a fejláma fő fényforrása mellett. Több típusban is megjelent már az „éjszakai” rejtett kiegészítő LED fényforrás is. Ezen kialakítás úgy történt, hogy a fő jég fehér fényforrás mellett, egy darab kiegészítő kék vagy narancssárga, esetlegesen piros LED fényforrás is helyett kapott. Ezen fények éjszakai használatban kevésbé zavaróak, kevésbé szembetűnőek, így csak a használója számára add biztos megvilágítást.

 A zoom funkció tovább növeli a LED fejlámpa teljesítményét, hiszen nem csak a közeli pár méteres célokat tudjuk vele megfelelően megvilágítani, hanem egészen messzi célokat is, 50-100 méter tartományba. Ezen funkciója kifejezetten vadászoknak, vagy horgászoknak (éjszakai horgászat során, a bedobott csalira tudunk fókuszálni) lehet nagyon hasznos funkció a tölthető, akkumulátoros fejlámpa választása esetén.

A LED fejlámpa töltése hagyományos 230 V-os hálózati töltőről, vagy típustól függően akár gépjárműben, 12 V-os szivargyújtóról is megoldható.

A tölthető LED fejlámpa jellemzően por és cseppálló, azaz csatlakozási pontjai gumírozottak, így akár párásabb időben se kell attól tartani, hogy a fejlámpa belső elektronikáját nedvesség éri.


Sorrend:


Webáruház készítés