Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Akkumulátoros LED lámpa, tölthető, LED zseblámpa, LED elemlámpa

Főkategória >LED lámpa, zseblámpa, LED fejlámpa, LED elemlámpa >Akkumulátoros LED lámpa, tölthető, LED zseblámpa, LED elemlámpa

Tölthető akkumulátoros LED lámpa kategória. Ezen típusú LED lámpa, tölthető kategória, szinte a legnagyobb lehetőségben használja ki a LED fényforrás adta lehetőségeket. Kompakt hordozható típusok, így szinte bárhova magunkkal tudjuk vinni, mindenhol hasznát tudjuk venni.

A belső LED fényforrása, ezen LED zseblámpa, elemlámpa kategóriában a már ismertet Power Cree LED. Típus szerint lehet Q2 típusú, melyben 2db LED fényforrás kapott helyett egy tokozásban, Q5 mely, 5db ilyen fényforrást jelent, és a legnagyobb változat a T6 LED-el szerelt LED zseblámpa, elemlámpa, akkumulátoros lámpa. A LED fényforrás egy folyamatosan fejlődő technológia, így elmondható, hogy egy manapság gyártott Q2 LED-el szerelt elemlámpa, zseblámpa, akkumulátoros lámpa fényereje hasonló, mint egy 5-6 éve gyártott T6 LED-el szerelt LED lámpa fényével.

Az elemlámpa, LED áramellátásáról jellemzően 18650-es tölthető akkumulátor gondoskodik, típustól függően, akár 2 db-is. Ezen típus 18650 akkumulátor töltése, 230 V-os hálózati töltésről, vagy gépjármű, szivargyújtó 12V feszültségéről tölthető. A 18650 akkumulátor ereje bőven elegendő a LED zseblámpa táplálására, de könnyedén cserélhető, így egy nagyobb túra, horgászat, vadászat alkalmával elegendő pár darabot még magunkkal vinni, így hosszú távon biztosított a zseblámpa áramellátása. Jellemző továbbá, hogy a tölthető akkumulátoros LED lámpa több típusánál, hogy a szett tartalmaz még egy 3 AAA elemmel üzemeltethető adaptert is, így a zseblámpa, elemlámpa, elemmel is üzemeltethető.

Szinte az összes típusra jellemző, hogy zoom funkcióval lettek ellátva a LED zseblámpa, elemlámpa fényforrása. Ezen zoomos módnak köszönhetően pedig a LED fénye nem csak közeli világításkor lesz használható, hanem a zoom tekerése közben, sokkal távolabbi célokat is meg tudunk világítani, szinte azonos fényerővel, mintha az csak pár méterre lenne tőlünk.

A tölthető akkumulátoros zseblámpa összes típusa, könnyített aluminimum házzal rendelkezik. Ebből adódóan biztosított a könnyű súly, de mellette nagyon strapabíró is lesz a LED lámpa, akár több esését, leejtést is kibír, legrosszabb esetben is csak a festék pattog le, de maga a zseblámpa tovább marad üzemképes.

Csatlakozási pontoknál, tekerő résznél és a bekapcsoló gombnál is összes típusnál jellemző, hogy gumírozott, gumi gyűrűt tartalmaz. Ennek köszönhetően a tölthető akkumulátoros LED lámpa, por és cseppálló lesz, valamint nagyobb ködben se lesz párás a belső része, elektronikája.


Sorrend:


Webáruház készítés