Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


COB LED szerelő lámpa, mágneses LED szerviz lámpa, tölthető lámpa Nagyméretű

COB LED szerelő lámpa, mágneses LED szerviz lámpa, tölthető lámpa Nagyméretű
2 290 Ft
Nincs raktáron
 • LED szerviz, szerelő lámpa. A LED lámpa tökéletesen ellátja a szerelő lámpa funkciót, hiszen közeli távolságokba biztosít nagyon nagy fényerőt, ugyanis egy COB típusú LED fényforrást használ. A COB LED nagy előnye, hogy egyetlen egy LED tokozásba került, több extra erős LED fényforrás, így egy adott méretbe, kiemelkedően nagy fényerőt tud biztosítani. Így egy megközelítőleg, ~67x7 mm méretű teljes egészében világító LED fényforrás biztosít számukra megfelelő fényerőt. Ebbe a nagyméretű LED fényforrásba, 24 db LED dióda kapott helyett, így alkotva együtt, egy magas fényerejű fényforrást. Plusz kiegészítőként, egy apró LED fényforrás a LED szerelő lámpa tetején is el lett helyezve, mely távolabbi, egyenes irányú világításra használható. Ennek a pici LED fényforrás nagy előnye, hogy ha a LED szerviz lámpát, nagyon kis helyre kell bedugnunk, akkor az itt elhelyezett pici LED-et könnyedén be tudjuk dugni az eldugottabb helyekre (pl. autó műszerfala mögé).

  A LED szerelő lámpa dőlésszöge állítható, így letámasztás, vagy a mágneses talp rögzítése után, könnyedén be tudjuk állítani a megfelelő szöget, amiben már használatba is tudjuk venni a LED szerviz lámpa fényét.

  A LED szerviz lámpa áram ellátásáról a belső akkumulátor gondoskodik, melyet USB porton keresztül, szinte már bármivel tölthetünk. A LED szerviz lámpa akár fel is akasztható, de az alján lévő erős mágnessel szinte bármilyen fém felületre rögzíthető. Első LED része dönthető, így a fény fokuszálási pontja könnyedén beállítható a LED szerviz lámpán.

  A szerelő LED lámpa üzemmódokat tekintve, 3 üzemmódba kapcsolható, a rajta elhelyezett piros kapcsolóval. Az első üzemmód, a 100%-os fényerő. Itt maximális fényerővel világít a fő COB LED fényforrás. Második üzemmódba a szerelő lámpa, egy energiatakarékos, 50%-os fényerővel világítja a COB LED fényforrását. Utolsó üzemmódba pedig a már említett, egy darab LED fényforrás világít, „szúró” fény módba.

  A LED szerviz lámpa külsejű, egy gumírozott bevonatott kapott, mely megakadályozza a LED lámpa csúszását, valamint leesés esetén rugalmasságot biztosít neki. Az apró övcsatak köszönhetően pedig könnyedén és biztonságosan tudjuk rögzíteni nadrágunk övére, így munka közbe mindég kéznél van.

 • Cikkszám
  KPL-COB-MG-NGY
Webáruház készítés