Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


COB LED szerelő lámpa, mágneses dupla LED szerviz lámpa, Nagyméretű USB tölthető lámpa

COB LED szerelő lámpa, mágneses dupla LED szerviz lámpa, Nagyméretű USB tölthető lámpa
3 990 Ft
Nincs raktáron
  • LED szerviz, szerelő lámpa. A LED lámpa tökéletesen ellátja a szerelő lámpa funkciót, hiszen közeli távolságokba biztosít nagyon nagy fényerőt, ugyanis fő LED fényforrása, egy nagyteljesítményű 3W-os power LED fényforrás található benne. Az ilyen típusú nagyteljesítményű LED nagy előnye, hogy kis helyen, egy extra erős fényforrású LED kapott helyett. A munka lámpa fő LED fénye, egy mozgatható kialakítást kapott, így alap esetben zseblámpa formája van a LED lámpának, azonban a fejét elforgatva, 90 fokba, már egy stabil asztalra is lehelyezhető LED lámpát kapunk. A fő LED fényforrás, kétféle üzemmódba is használható, egyik a 100%-os fényerő, míg másik funkciója, egy energiatakarékos, 50%-os fényerő.

    A LED munkalámpa másik LED fényforrása, a COB LED. A COB LED lényege, hogy egy darab tokozásba, több extra erős LED fényforráskerült, így egy adott méretbe, kiemelkedően nagy fényerőt tud biztosítani. Így egy megközelítőleg, ~40x12 mm méretű teljes egészében világító LED fényforrás biztosít számukra megfelelő fényerőt. Ebbe a nagyméretű LED fényforrásba, 22 db LED dióda kapott helyett, így alkotva együtt, egy magas fényerőjű fényforrást. A szerelő, munkalámpa COB LED fényforrás több üzemmódba is használható. Első módja, a 100%-os fehér fény, második módba, Piros fénnyel világít, míg harmadik módba piros villogó fénnyel, így akár például biciklilámpának is használható. A COB LED nagy előnye, hogy közvetlen közel, nagy fényerőt biztosit, így munkalámpaként kiemelkedően hasznos funkció.

    A LED szerelő lámpa alján egy nagyon erős mágnes kapott helyett. Ennek köszönhetően a LED munkalámpa, szinte az összes fém felületre ráhelyezhető, valamint a mágneses résznél meglazítható, így akár ferde szögbe is felhelyezhető a mágneses talp.A LED szerviz lámpa áram ellátásáról a belső akkumulátor gondoskodik, melyet USB porton keresztül, szinte már bármivel tölthetünk. A LED szerviz lámpa akár fel is akasztható, de az alján lévő erős mágnessel szinte bármilyen fém felületre rögzíthető. A LED munka lámpa külsejű, egy erős könnyített fém alumínium házat kapott. A munkalámpa ennek köszönhetően, erős, strapabíró, de a LED fényforrások által keltett hőt is elvezeti. Kapcsoló gombja gumírozott bevonatott kapott, valamint csatlakozó részei is, így por és cseppálló is.

  • Cikkszám
    MNK-LMP-L-NGY
Webáruház készítés