Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Bipod állvány, fegyverállvány szerelék sínre, Airsoft és légpuska

Bipod állvány, fegyverállvány szerelék sínre, Airsoft és légpuska
 • Bipod állvány, fegyverállvány szerelék sínre, Airsoft és légpuska
 • Bipod állvány, fegyverállvány szerelék sínre, Airsoft és légpuska
6 990 Ft
Nincs raktáron
 • Bipod állvány, fegyverállvány. A bipod állvány segítségével légpuska vagy Airsoft puska rögzíthető szinte azonnal, mintha azt egy állványra betámasztanánk. A bipod állvány egy olyan állítható kilakatást kapott, mely segítségével, légpuska, vagy Airsoft puska által nagyon pontos, precíz lövést adhatunk le. A bipod állvány, fegyverállvány rögzítés után, egy gyors csatlakozó segítségével, légpuska vagy Airsoft puskától függően, előre vagy hátra felhajtható, ezáltal a puskán is könnyedén hordozható a bipod állvány, fegyver állvány. Kialakításának köszönhetően a bipod állvány, fegyverállvány, állítható magasságú, azaz szinte az összes testhelyzetben pontosan be tudjuk állítani a magasságát, így kényelmes precíz lövést tudunk leadni.

  Airsoft játékok alkalmával, mozgó mesterlövészek számára kitűnő választás, hiszen nagyon gyorsan és könnyedén felalítható a bipod állvány, fegyverállvány, és könnyedén leadható vele precíz és pontos lövés.

  Légpuska esetén is hasonló hasznos funkciót tölt be, hiszen nagyobb céllövészet esetén, a bipod állvány, fegyverállvány nem mozog, nem remeg, mint az emberi kéz, így jól betámasztva, nagyon pontos, precíz lövést tudunk a bipod segítségével leadni.

  20 mm-es taktikai szerelék sínre rögzíthető bipod állvány, fegyverállvány változat. Gyorscsatlakozós, könnyen leszerelhető.  A 20 mm-es szereléksínre rögzíthető változat előnye, hogy a bipod így fix pontba áll, nem csúszik előre, hátra, nem fordul el, hanem fix pozícióba marad.


  Jellemzők:

  • Teljesen fém szerkezet
  • 20mm vastag sín szerelékre
  • 20,5 és 25 cm magas lábak
  • Földtől maximum 26cm magasan a csőtől

 • Gyártó
  VSO-market
  Cikkszám
  BP-S
Webáruház készítés