Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, autós Q5 Cree zoom

LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, autós Q5 Cree zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, autós Q5 Cree zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, autós Q5 Cree zoom
6 490 Ft
Nincs raktáron
 • Q5 CREE LED-el szerelt, extra erős fényerejű LED lámpa. Az elemlámpa, zseblámpa fényforrása egy Q5 Cree LED, amely egy foglalatban elhelyezett 5db extra erős LED fényforrást foglal magába. Soha, semmilyen esetbe se nézzünk a LED fényforrásba, és mások, élőlények szemébe se világítsunk vele! Az extra erős LED fényerejét, tovább fokozza, hogy az akkumulátoros LED lámpa, elemlámpa zoom-os kivitelű, azaz LED fényforrása fókuszálható.  Alap esetben minimális zoom mértékben közeli, 1-2 méteres célokat tudunk megvilágítani az akkumulátoros lámpával, azonban a zoom-ot feltekerve, egészen távoli célokig tudjuk a LED fényt fókuszálni, ennek köszönhetően, horgász, vadász, vagy túrázás alkalmával is tökéletes választás ezen LED zseblámpa, kereső lámpa.

  Speciális automata zoom kapott helyett a LED elemlámpa, LED lámpa belsejében. Ez azt jelenti, hogy a zoom funkció egy külön gomb segítségével lett megoldva, azaz ha lenyomjuk a gombot, akkor a LED lámpa zoom-olni kezd, újabb gombnyomásra pedig megáll a zoom.

  A LED lámpa, elemlámpa, LED zseblámpa teljesen könnyített alumínium fém házat kapott, nagyon masszív erős a külső borítása. Akár több leejtést is kibír, maximum a fém házról pár helyen lepattog a festék, de az esztétikai hibákon túl, az akkumulátoros LED lámpa, LED zseblámpa tovább fog üzemelni. Az alumínium háznak köszönhetően pedig a LED fényforrás hűtése, egy az egyben megoldott, magán az elemlámpa burkolatán keresztül. Első lencséje is, beljebb került a fém házba, így ha pont úgy esik le a zseblámpa, akkor se fog betörni az első lencse, hiszen beljebb helyezkedik el a fém burkolathoz képest. Csatlakozási pontoknál, gumírozott, így a LED elemlámpa, LED zseblámpa por és cseppálló kivitelű, valamint nagyobb ködbe se kell attól tartani, hogy a belső elektronikája bepárásodik. Ki/be kapcsoló gombja a LED elemlámpa oldalán kapott helyett, így azonnal könnyedén kézre esik, valamint az automata zoom funkció gombja is kapott helyett, így könnyedén egyszerre tudjuk vezérelni őket.

  A tölthető LED lámpa, áramellátásáról, egy darab 18650 akkumulátor gondoskodik. A 18650 akkumulátornak köszönhetően pedig a T6 cree LED megfelelő mennyiségű feszültséget kap, így az extra nagy fényerőn túl, a világítás ideje is garantált. A 18650 akkumulátort pedig a mellékelt, hálózati 230V-os töltőről tudjuk tölteni, valamint gépjárműben, szivargyújtóról, 12 V-on keresztül is tölthető a LED zseblámpa. A LED lámpa szett része még továbbá, az AAA elem adapter is. Az adapter segítségével, 3db AAA elemmel tudjuk üzemeltetni a LED zseblámpa, LED elemlámpa fényét, így további hasznos üzemidőt tudunk biztosítani számára. Belső töltős változat, azaz a LED elemlámpa, LED lámpa töltését szétszedése nélkül, csak a töltő csatlakozó csatlakoztatásával azonnal meg tudjuk kezdeni. Az akkumulátor hosszú ideig biztosítja a LED lámpa fényét, de a könnyű csere lehetősége miatt, pótakkumulátor esetén 10-15 másodperc alatt ki tudjuk cserélni, így az akkumulátoros LED lámpa fénye, nagyon hosszú ideig biztosított.

  Üzemmódját tekintve az akkumulátoros LED lámpa, fő kapcsolója, egy gumírozott ki/be kapcsoló gomb. Lehetőség van 100%-os fényerőre, 50%-os fényerőre, egy S.O.S., morzevillogásra is.

   

  Led lámpa tulajdonságai:

  LED fényforrás típusa

  Q5 LED

  Zoom

  Igen, automata

  Akkumulátor

  Igen, 18650

  Töltés

  230 V

  12 V

  Hossz

  ~190 mm

  Súly (akkumulátor nélkül)

  ~216gr

  Extrák:

  automata zoom

  AAA elem adapter

 • Gyártó
  VSO-market
  Cikkszám
  L-T6-07
Webáruház készítés