Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, T6 Cree zoom

-30%
LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, T6 Cree zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, T6 Cree zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, T6 Cree zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, akkumulátoros tölthető elemlámpa, T6 Cree zoom
4 990 Ft
Akció: 3 490 Ft
Kezdete: 2018.05.14   A készlet erejéig!

Nincs raktáron
 • T6 CREE LED-el szerelt, extra erős fényerejű LED lámpa. Az elemlámpa, zseblámpa fényforrása egy T6 Cree LED, amely egy foglalatban elhelyezett 6db extra erős LED fényforrást foglal magába. LED lámpába szánt LED fényforrások közül a T6 Cree LED a legerősebb fényt kibocsájtó, LED fényforrás. Soha, semmilyen esetbe se nézzünk a LED fényforrásba, és mások, élőlények szemébe se világítsunk vele! Az extra erős LED fényerejét, tovább fokozza, hogy az akkumulátoros LED lámpa, elemlámpa zoom-os kivitelű, azaz LED fényforrása fókuszálható.  Alap esetben minimális zoom mértékben közeli, 1-2 méteres célokat tudunk megvilágítani az akkumulátoros lámpával, azonban a zoom-ot feltekerve, egészen távoli célokig tudjuk a LED fényt fókuszálni, ennek köszönhetően, horgász, vadász, vagy túrázás alkalmával is tökéletes választás ezen LED zseblámpa, kereső lámpa. A zoom funkció, húzós kialakítású.

  A LED lámpa, elemlámpa, LED zseblámpa teljesen könnyített alumínium fém házat kapott, nagyon masszív erős a külső borítása. Akár több leejtést is kibír, maximum a fém házról pár helyen lepattog a festék, de az esztétikai hibákon túl, az akkumulátoros LED lámpa, LED zseblámpa tovább fog üzemelni. Az alumínium háznak köszönhetően pedig a LED fényforrás hűtése, egy az egyben megoldott, magán az elemlámpa burkolatán keresztül. Első lencséje is, beljebb került a fém házba, így ha pont úgy esik le a zseblámpa, akkor se fog betörni az első lencse, hiszen beljebb helyezkedik el a fém burkolathoz képest. Csatlakozási pontoknál, gumírozott, így a LED elemlámpa, LED zseblámpa  por és cseppálló kivitelű, valamint nagyobb ködbe se kell attól tartani, hogy a belső elektronikája bepárásodik. Ki/be kapcsoló gombja a LED elemlámpa hátulján kapott helyett. Külön hasznos kiegészítője a csuklópánt, mely segít a lámpa biztos tartásában, és megóv a véletlen elejtéstől.

  A tölthető LED lámpa, áramellátásáról, kettő darab 18650 akkumulátor gondoskodik. Az akkumulátornak köszönhetően pedig a T6 cree LED megfelelő mennyiségű feszültséget kap, így az extra nagy fényerőn túl, a világítás ideje is garantált. A 18650 akkumulátort pedig a mellékelt, hálózati 230V-os töltőről tudjuk tölteni, valamint gépjárműben, szivargyújtóról, 12 V-on keresztül is tölthető a LED zseblámpa.  Külső töltős változat, a mellékelt töltő segítségével tölthető a 18650 akkumulátor a LED elemlámpa, zseblámpa számára.  Az akkumulátor hosszú ideig biztosítja a LED lámpa fényét, de a könnyű csere lehetősége miatt, pótakkumulátor esetén 10-15 másodperc alatt ki tudjuk cserélni, így az akkumulátoros LED lámpa fénye, nagyon hosszú ideig biztosított.

  Üzemmódját tekintve az akkumulátoros LED lámpa, fő kapcsolója, egy gumírozott ki/be kapcsoló gomb. Lehetőség van a T6 Cree LED típusoknál jellemző, 100%-os fényerőre, 50%-os fényerőre, 25%-os fényerő, villogás, valamint egy S.O.S., morzevillogásra is.

   

  Led lámpa tulajdonságai:

  LED fényforrás típusa

  T6 LED

  Zoom

  Igen

  Akkumulátor

  Igen, 2x 18650

  Töltés

  230 V

  12 V

  Hossz

  ~192-212 mm

  Súly (akkumulátor nélkül)

  ~183gr

  Extrák:

  csuklópánt

  övcsípesz

 • Cikkszám
  L-T6-11
Webáruház készítés