Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


LED lámpa, zseblámpa, masszív akkumulátoros tölthető elemlámpa, Q5 cree LED zoom

LED lámpa, zseblámpa, masszív akkumulátoros tölthető elemlámpa, Q5 cree LED zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, masszív akkumulátoros tölthető elemlámpa, Q5 cree LED zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, masszív akkumulátoros tölthető elemlámpa, Q5 cree LED zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, masszív akkumulátoros tölthető elemlámpa, Q5 cree LED zoom
 • LED lámpa, zseblámpa, masszív akkumulátoros tölthető elemlámpa, Q5 cree LED zoom
3 990 Ft

Nincs raktáron
 • Q5 CREE LED-el szerelt, extra erős fényerejű LED lámpa. Az elemlámpa, zseblámpa fényforrása egy Q5 Cree LED, amely egy foglalatban elhelyezett 5db extra erős LED fényforrást foglal magába. Soha, semmilyen esetbe se nézzünk a LED fényforrásba, és mások, élőlények szemébe se világítsunk vele! Az extra erős LED fényerejét, tovább fokozza, hogy az akkumulátoros LED lámpa, elemlámpa zoom-os kivitelű, azaz LED fényforrása fókuszálható.  Alap esetben minimális zoom mértékben közeli, 1-2 méteres célokat tudunk megvilágítani az akkumulátoros lámpával, azonban a zoom-ot feltekerve, egészen távoli célokig tudjuk a LED fényt fókuszálni, ennek köszönhetően, horgász, vadász, vagy túrázás alkalmával is tökéletes választás ezen LED zseblámpa, kereső lámpa. A zoom funkció, klikkes kialakításban kapott helyett, azaz a zoom fokozatonként tekeréssel állítható, így ha például világítás közben leejtjük, eldobjuk stb. a LED lámpát, a zoom mértéke nem fog elállítódni.

  A LED lámpa, elemlámpa, teljesen könnyített alumínium fém házat kapott, nagyon masszív erős a külső borítása. Akár több leejtést is kibír, maximum a fém házról pár helyen lepattog a festék, de az esztétikai hibákon túl, az akkumulátoros LED lámpa, tovább fog üzemelni. Az alumínium háznak köszönhetően pedig a LED fényforrás hűtése, egy az egyben megoldott, magán az elemlámpa burkolatán keresztül. Első lencséje is, beljebb került a fém házba, így ha pont úgy esik le a zseblámpa, akkor se fog betörni az első lencse, hiszen beljebb helyezkedik el a fém burkolathoz képest. Csatlakozási pontoknál, valamint a ki/be kapcsoló gombnál gumírozott, így a LED elemlámpa por és cseppálló kivitelű, valamint nagyobb ködbe se kell attól tartani, hogy a belső elektronikája bepárásodik. Külön hasznos kiegészítője a csuklópánt, mely segít a lámpa biztos tartásában, és megóv a véletlen elejtéstől, továbbá az övcsipesz is, mely kifejezetten biztonsági őröknek, vadászoknak lehet ideális viselési hely, hiszen könnyen elérhető helyre kerül a LED akkumulátoros, tölthető LED lámpa.

  A tölthető LED lámpa, áramellátásáról, egy darab 18650 akkumulátor gondoskodik. A 18650 akkumulátort pedig a mellékelt, hálózati 230V-os töltőről tudjuk tölteni. Az akkumulátor hosszú ideig biztosítja a LED lámpa fényét, de a könnyű csere lehetősége miatt, pótakkumulátor esetén 10-15 másodperc alatt ki tudjuk cserélni, így az akkumulátoros LED lámpa fénye, nagyon hosszú ideig biztosított. A szett része továbbá a 3db AAA elemes adapter is, melynek köszönhetően a zseblámpa, elemmel is tud üzemelni.

  Üzemmódját tekintve az akkumulátoros LED lámpa, fő kapcsolója, egy gumírozott ki/be kapcsoló gomb. Lehetőség van 100%-os fényerőre, 50%-os fényerőre, valamint egy S.O.S., morzevillogásra is.

   

  Led lámpa tulajdonságai:

  LED fényforrás típusa

  Q5 LED

  Zoom

  Igen, klikk

  Akkumulátor

  Igen, 18650

  Töltés

  230 V

  Hossz

  ~ 167 mm

  Átmérő

  ~ 32 mm

  Súly

  255 gr

  Extrák:

  csuklópánt

  AAA elem adapter

   

 • Cikkszám
  ZL07-ZL
Webáruház készítés