Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető 4 részes panel, USB töltő, szivargyújtó, Zöld LED

Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető 4 részes panel, USB töltő, szivargyújtó, Zöld LED
 • Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető 4 részes panel, USB töltő, szivargyújtó, Zöld LED
 • Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető 4 részes panel, USB töltő, szivargyújtó, Zöld LED
 • Autós 12V 24V feszültségmérő, voltmérő, beépíthető 4 részes panel, USB töltő, szivargyújtó, Zöld LED
7 990 Ft
Nincs raktáron

 

 • Az feszültségmérő bármilyen gépjárműben, autóban, vagy akár kamionba is tökéletesen beépíthető, a műszerfalba beépíthető a voltmérő. A voltmérő panel 4 különálló egységet tartalmaz, mely, egy panelba kerültek beépítésre, így az autós feszültségmérő, könnyedén beépíthető az adott gépjármű műszerfalára. A panel mérete 102x84 mm.

  A négy darab különálló egység, egy házba kapott helyett, így könnyedén, 4db csavarral rögzíthető az adott műszerfalra. Az autós feszültségmérő panel beszerelését, mindig szakember végezze el.

  A négy részes panel legfőbb egysége a főkapcsoló. Ez a főkapcsoló szakember által végzet bekötés szerint megoldható, hogy csak egy főbb egységet kapcsoljon, ami például lehet a szivar gyűjtő adapter, de legideálisabb állapotba az egész panelt lehet vele áramtalanítani.

  Második fő egység a négy közül a feszültségmérő. A feszültségmérő real-time, azaz azonnal jelzi az aktuális akkumulátor töltöttséget, vagy járó motornál, a generátor által végzett töltöttséget.

  Az aktuális töltöttség kijelzése a 36mm átmérőjű panelen látható, amibe a beépített aktuális színű 3 digites LED található.  Az autós feszültségmérő mérési tartománya ~4V és maximum 24V között van. Az 6V minimális feszültség szükséges ahhoz, hogy elegendő áramellátást kapjon a LED panel az üzemeltetéshez. Ezen akkumulátor feszültség alatt nem üzemel az autós voltmérő panel. A maximális 30V-os feszültség túllépése esetén pedig már meghibásodhat az eszköz!

  A harmadik főbb egysége pedig a dupla USB töltő. A külső gumi borításának köszönhetően szintén vízálló kivitelű, így akár hajóba, vagy motorra is könnyedén beszerelhető, de szintén nagy körültekintést, és szakembert igénnyel a munka elvégzése. A dupla USB töltő hasonlóan az autós feszültségmérő egységez, ugyanolyan LED szín megvilágítással rendelkezik, így összhangba van a két egység. Mindkettő USB töltő port, 5V kimeneti feszültséget és 1 valamint 2.1A-t tud biztosítani az aktuális töltendő eszközhöz. Ebből kifolyólag szinte az összes okostelefon, tablet, vagy hagyományos GPS navigáció tölthető az USB portokról.

  Az utolsó, azaz a negyedik főbb egysége pedig, egy normál szivargyújtó adapter. Ezt az adaptert használhatjuk normál módba, cigaretta gyújtásra, de főbb funkciója szerint régebbi típusú GPS navigáció áramellátására, vagy hűtő láda áramforrásának a legideálisabb pontja.

  Az autós feszültségmérő, voltmérő szett tartalma, a voltmérő panellap, 4 db egységgel és 2-2db sarú a kábelnek, 4db csavart.


  Jellemzők:

  12V és 24V üzem
  Bemeneti feszültség 4-24 V
  méret: 148x42 mm
  Zöld LED-es világítás
  Akkumulátor feszültség visszajelzés
  Dupla USB töltés (DC 5V 1A és 2.1A)
  Áramtalanító főkapcsoló

   

   

 • Gyártó
  VSO-market
  Cikkszám
  AT-FSZ-4S-USB-KP-ZD
Webáruház készítés